热门标签

telegram游戏资源 (www.ad6868.vip):Tổng hợp 15+ đề thi vào lớp 6 môn tiếng anh có đáp án mới nhất 2023

时间:4周前   阅读:4

澳门百家乐技术www.ad6868.vip)实时更新最新最有效的澳门百家乐技术登录网址、澳门百家乐技术备用网址、澳门百家乐技术最新网址、澳门百家乐技术手机网址、澳门百家乐技术管理网址、澳门百家乐技术会员网址。提供澳门百家乐技术APP下载,澳门百家乐技术APP包含澳门百家乐技术代理登录线路、澳门百家乐技术会员登录线路、澳门百家乐技术信用网开户、澳门百家乐技术现金网开户、澳门百家乐技术会员注册、澳门百家乐技术线上投注等业务。

15+ đề thi vào lớp 6 môn tiếng anh do Muaban.net tổng hợp với đề thi đa dạng từ dễ đến khó. Giúp học sinh nắm vững kiến thức và kỹ năng làm bài. Đặc biệt, mỗi đề đều kèm theo đáp án chi tiết, giúp học sinh hiểu rõ hơn về phương pháp giải các dạng bài tập. Tham khảo ngay bộ đề thi tiếng Anh Lớp 6 để có thêm những kiến thức và kinh nghiệm cho kì thi sắp tới.

Đề thi tuyển sinh lớp 6 Môn Tiếng Anh

I. Đề thi vào lớp 6 môn tiếng anh – Đề số 1

Part I. Phonetics (4 pts)

1.1. Choose the word whose main stress is different from the others (2 pts)

A. promotion B. engineering C. divorce D. impossible
A. active B. serious C. selfish D. announcement

1.2. Choose the word whose underlined part is differently pronounced from the others (2 pts)

A. arrival B. champion C. athletics D. accountant
A. surgeon B. underground C. interrupt D. button

Part II. Reading comprehension (15 pts)

2.1. Read the text below and decide which answer A, B, C, or D fits each space (10 pts)

People in many countries grow fresh water fish from eggs. They move the small fish into lakes and rivers. The fish live and (1) _________ there. People go (2) _________ in these lakes and rivers. They enjoy catching fish because fish is also good food. Now the Japanese grow salt water fish. Most of them are yellow tail fish. Workers grow the fish from eggs. Every time they feed the fish, they play (3) _________ of piano music. The fish (4) _________ that piano music means food. When the fish are small, the Japanese put them into the ocean near the land. The fish find some of their (5) _________ food. Workers also feed them. They play the same piano music. The fish (6) _________ know the music. They swim toward it and (7) _________ the food. In (8) _________ months the fish are large. The Japanese play the same music. The fish swim toward it and the workers (9) _________ them. The Japanese get about 15 percent of their seafood (10) _________ farms in the ocean.

1. A. bred B. born C. grow D. develop
2. A. enjoying B. fishing C. shopping D. catching
3. A. songs B. films C. tapes D. lots
4. A. think B. recognize C. realize D. learn
5. A. own B. private C. self D. individual
6. A. recently B. mostly C. nearly D. already
7. A. see B. find C. bite D. hold
8. A. few B. a few C. couple D. many
9. A. grasp B. catch C. seize D. hold
10. A. on B. of C. from D. in

2.2. Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the questions (5 pts)

Past explorers have made vast contributions to our knowledge of the world today. They braved the oceans to discover the world and to bring their goods to other countries to trade.

Many explorers had to overcome their fear of the unknown to travel around the world on their sailing ships. Submitting themselves to unpredictable weather conditions, each explorer either traveled further than his predecessor or tried to find a different route to already discovered countries. For example, Vasco Da Gama, a Portuguese explorer, established a sea route from Europe to India. He had extended the sea route that Bartolomeu Dias had already done when he latter sailed around the Cape of Good Hope in southern Africa.

More importantly, explorers first closed the gap between the east and the west by trading their local goods with foreign ones. India was known for its spices such as nutmeg and cinnamon while China was known for its silk. A part of the east was brought to the west when western gourmets developed a taste for eastern spices in their food. People in the east dressed in clothes that were previously only worn in the west. Without the explorers, many of us would still be living in our own enclave with little knowledge of the vast world and what other foreign countries have to offer us.

1. Past explorers contributed to our knowledge of the world by _________ .

A. making new good

B. selling their goods at high prices

C. traveling to other countries

D. spending time reading about foreign countries

2. Past explorers were probably fearful of _________ .

A. swimming in the ocean

B. the dangers that lurked in unexplored places

C. being in their sailing ships for a long time

D. trying to predict the weather conditions

3. Explorers who traveled to countries that others had already been to would make sure that they _________ .

A. sold new goods to those countries

B. bought new goods from those countries

C. explored new areas in the countries

D. found another way of going to those countries

4. The act of selling their local goods to a foreign country allowed the explorers to _________ .

A. earn more money

B. think about visiting other countries as well

C. grow different types of spices

D. find out more about that country

5. Based on the third paragraph, the _________ of people changed when they came into contact with foreigners.

A. clothing and lifestyle

B. speech and lifestyle

C. clothing and jobs

D. family structure and clothing

Part III. Grammar & Vocabulary (19 pts)

3.1. Choose the best option to complete the sentences (10 pts)

1. The ticket machine in the station was out of _________ so I couldn’t buy a ticket for my train.

A.Order B.broken C.vacant D.work

2. _________ is a complete mystery how they ever got there in that car.

A.There B.That C.It  D.This

3. We had so many problems with the car that _________ we sold it and bought a new one.

A.At the end B.in the end C.by the end D.to the end

4. I did not agree with the decisions the _________ made last night. We lost the game because of him.

A.Competitor B.supporter C.champion D.referee

5. His parents thinks it is time he _________ married.

A.Will get B.gets C.got D.would get

6. I had to _________ early last morning because I was going to board a ferry but I had to wait to check out.

A.Reach B.unpack C.set off D.arrived

7. Before entering the room you’d better _________ your shoes.

A.Carry on B.take off C.take in D.put on

8. They saw bright _________ in the sky during the storm.

A.Flood B.freeze C.hurricane D.flashes of lightning

9. I regret to inform you that your _________ for this post has not been successful.

A.CV B.career C.application D.celebration

10. Lack of funds prevented him from _________ with his study.

A.To continue B.continued C.continue D.continuing

3.2. Put the correct form of words (3 pts)

1. I would be grateful if you could tell me something about the pay and the possibilities of _________ (PROMOTE)

2. Sheila is very _________ (PROFESSION). She turn up on time, works hard and does a good job.

3. People are _________ (CONFUSE) about all the different labels on food these days.

3.3. Synonyms and antonyms (4 pts)

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions

1. Many scientists agree that global warming poses great threats to all species on Earth.

A. risks B. annoyances C. fears D. irritations

2. When their rent increased from 200 to 400 a month, they protested against such a tremendous increase.

A. light B. huge C. tiring D. difficult

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions

1. Punctuality is imperative in your new job.

A.Being late B.Being cheerful C.Being courteous D.Being efficient

2. We’d better speed up if we want to get there in time.

A.slow down B.put down C.turn down D.lie down

3.4. Conversation (2 pts)

1. Jim: “What about collecting used paper, bottles and plastic bags everyday?” – Ha and Mai: “ _________”

A. Because they can pollute the environment

B. How come? Who can do that?

C. That’s a very good idea. Let’s do that.

D. What about this weekend

2. Phuong: “I’m taking my TOEFL test tomorrow” – Daisy: “ _________”

A. Good fortune

B. Good luck

C. Good outcome

D. Good success

Part IV. Writing (22 pts)

4.1. Rewrite the sentences without changing their meaning using the given words (5 pts)

1. She started working as a secretary five years ago.

She has __________________

2. “Don’t forget to phone the office,” she told him.

She reminded __________________

3. The furniture was so expensive that I didn’t buy it.

The furniture was too __________________

4. You may get hungry on the train, so take some sandwiches. (CASE)

__________________

5. I would like you to help me to put the chairs away.

Do you mind __________________

4.2. Write a meaningful sentence using given words (5 pts)

1. We / should / stop / destroy / forests / because / they / important / environment /

____________________________________

2. She / suggest / go / for / walk.

____________________________________

3. I / be / write / tell / you / my holiday / here / Ha Long

____________________________________

4. She / looking forward / see / boyfriend / again.

____________________________________

5. Life expectancy/ craft village residents/ be/ lower/ rest of Vietnam.

____________________________________

4.3. Write a paragraph (about 120 – 150 words) about the topic: (12 pts)

Tell a memorable success you have achieved in your life.

Suggested ideas:

  • What is the success?
  • How did you do to get success?
  • What lessons did you have from the success?
  • What target do you plan to get next time?
Tải đề thi vào lớp 6 môn tiếng Anh – Đề số 1:

Đáp án đề thi vào lớp 6 môn tiếng anh – Đề số 1

Part I. Phonetics (4 pts)

1.1. Choose the word whose main stress is different from the others.

1. B 2. D

1.2. Choose the word whose underlined part is differently pronounced from the others.

1. B 2. A

Part II. Reading Comprehension (15 pts)

2.1. Read the text below and decide which answer A, B, C, or D fits each space.

1. D 2. B 3. C 4. C 5. A
6. D 7. B 8 B 9. B 10. C

2.2. Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the questions.

1. C 2. B 3. D 4. D 5. A

Part III. Grammar and Vocabulary (19 pts)

3.1.Choose the best option to complete the sentences.

1. A 2. C 3. B 4. D 5. C
6. C 7. B 8. D 9. C 10. D

3.2. Put the correct form of words.

1. Promotion

2. Professional

3. Confused

3.3. Synonyms and antonyms

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

1. A 2. B

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions

1. A 2. A

3.4. Conversation (2 pts)

1. C 2. B

Part IV. Writing (22 pts)

4.1. Rewrite the sentences without changing their meaning using the given words.

1. She has worked as a secretary for five years.

2. She reminded him to phone the office.

3. The furniture was too expensive for me to buy.

4. In case you get hungry on the train, take some sandwiches.

5. Do you mind helping me to put the chairs away?

4.2. Write a meaningful sentence using given words.

1. We should stop destroying forests because they are important to our environment.

2. She suggested going out for a walk.

3. I am writing to tell you about my holiday here in Ha Long.

4. She is looking forward to seeing her boyfriend again.

5. Life expectancy of craft village residents is lower than the rest of Vietnam.

4.3. Write a paragraph (about 120 – 150 words) about the topic: (12 pts)

Tell a memorable success you have achieved in your life.

  1. Hướng dẫn trình bày
  • Bài viết được trình bày dưới dạng đoạn văn có độ dài khoảng 120 – 150 từ (khoảng từ 12 – 15 câu). Đoạn văn phải đầy đủ mở đoạn và kết đoạn, sử dụng các từ nối để chuyển ý.
  • Tránh những lỗi về ngữ pháp, cách dùng từ, từ vựng.
  • Không mắc lỗi ngữ pháp, lỗi chính tả; trình bày mạch lạc, rõ ràng, sạch sẽ.
  1. Hướng dẫn cách viết

Mở đoạn: Giới thiệu về thành công học sinh đã đạt được.

Gợi ý:

The biggest success I have had is … (Ving / Noun)

… (Ving / Noun) is the most memorable success I have achieved.

Thân đoạn: 

  • Học sinh nói về việc làm sao đạt được thành công đó, tập trung nói về các hoạt động để đạt được thành công.
  • Tiếp theo, học sinh nói về bài học bản thân rút ra sau khi đạt được thành công (Gợi ý: Em đã trau dồi được gì? Có điều gì cần khắc phục không?)

Kết đoạn: Học sinh đưa ra cảm nghĩ và nói về mục tiêu sắp tới.

  1. Bài viết tham khảo

The biggest success I have had is winning the first prize in an English competition. Every day, I paid attention to every English lesson at school and wrote down important points carefully. Besides, I made a list of new words and tried to use them in my daily life. On the weekends, I joined some English-speaking groups to talk to others. Finally, I won the first prize in the English competition. My parents were very proud of me. When I took part in this competition, I discovered my strength and improved my English skills a lot. In addition, I made some new friends

II. Đề thi vào lớp 6 môn tiếng anh – Đề số 2

Questions 1-13: Circle the letter A, B, C, or D to best complete the following sentences.

,

telegram游戏资源www.ad6868.vip)实时更新最新最有效的telegram游戏资源登录网址、telegram游戏资源备用网址、telegram游戏资源最新网址、telegram游戏资源手机网址、telegram游戏资源管理网址、telegram游戏资源会员网址。提供telegram游戏资源APP下载,telegram游戏资源APP包含telegram游戏资源代理登录线路、telegram游戏资源会员登录线路、telegram游戏资源信用网开户、telegram游戏资源现金网开户、telegram游戏资源会员注册、telegram游戏资源线上投注等业务。

,

Example. My mom is a _______. She works in Bach Mai hospital.

A. teacher B. farmer C. doctor D. lawyer

Question 1. My grandparents live in the countryside, and I stay with _______ every summer.

A. they B. them C. their D. theirs

Question 2. My sister needs to go to the dentist. She has a _______

A. backache B. stomach ache C. sore throat D. toothache

Question 3. When Galileo was eight, his family _______ to Florence.

A. moved B. moves C. is moving D. will more

Question 4. Let’s talk this _______ of milk. It’s cheaper.

A. bowl B. carton C. kilo D. bar

Question 5. I haven’t got _______ pets, but my friend has got a rabbit.

A. some B. any C. a D. much

Question 6. We will _______ a boat trip around the island tomorrow.

A. do B. go C. get D. take

Question 7. You learn about wars and events in the past in this subject. What subject is it?

A. History B. English C. Maths D. Art

Question 8. Excuse me! Where is the _______ room? I want to try these jeans on.

A. change B. changes C. changing D. changed

Question 9. The opening ceremony of SEA GAMES 31 was ________ May 12th 2022.

A. on B. in C. at D. by

Question 10. The blue pencil case is _______ the red one.

A. expensive than C. more expensive than
B. more expensive D. expensive

Question 11. I love swimming, and I go swimming three times _______ week.

A. a B. an C. the D. X

Question 12. Stand in line and wait for your _______ to get the ticket.

A. time B. hand C. share D. turn

Question 13. The first dinosaurs had short, fat legs and big heads, and they looked _______ very big lizards.

A. same B. like C. similar D. as

Question 14-16: Circle the letter A, B, C, or D to best complete the following exchanges.

Question 14. Mai:   _____________________

Jane: Excellent! Really good fun.

A. What was the festival like? C. What did you see at the festival?
B. Which festival do you like? D. How did you know about the festival?

Question 15. Hoa: Don’t forget to tidy your room.

Nam: _______________________

A. Me too. C. Yes, please!
B. Ok, I won’t. D. Very often.

Question 16-17: Look at the advertisements and circle the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each question.

Question 16. When do Adventure World shows end?

A. March 14th B. March 31st C. October 31st D. October 12th

Question 17. Which is true about the course?

A. The class starts at 9 o’clock every day.

B. Frank Martin is a student.

C. You learn to make coffee in the course.

D. The course costs 50 pounds.

Question 18: Read the message and circle the letter A, B, C or D to indicate the correct answer.

Why did Huong write this message?

A. To tell Lan that the school piano doesn’t work

B. To invite Lan to come to her home on Saturday

C. To ask Lan to let her practise on her piano

D. To remind Lan that the school is closed on Saturday

Question 19-21. Read the text anh circle the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each question.

Forests can be found all around the world. There are many different plants and animals that use the forest as their home.

In the forest, small animals eat the fruits, nuts, mushrooms, and insects. Larger animals eat smaller animals. Other animals eat seeds and shrubs. Most animals are scared of humans, but they are never far away. An ant, bat, snake, deer, or turkey may hide among the leaves, sit in the trees or run on the ground.

Many different types of trees live in the forest. Trees drop their leaves during the fall to save water on the floor of the forest. After the animals and plants die, their bodies break down. This makes the earth rich with nutrients.

Forests are fun places to visit. A person who wants to see and hear the real sounds of the forest must sit quietly and listen with his or her eyes and ears.

Question 19. What is the text about?

A. animals B. trees C. humans D. forests

Question 20. Which is NOT the food of small animals in the forest?

A. insects B. nuts C. turkeys D. fruits

Question 21. Which sound can you hear in the forest?

A. birds singing in the trees C. cars running on the ground
B. waves crashing on the rocks D. somebody playing the piano

Question 22-24. Read the following text.

Do you want to help other people but think you are too young? There are many opportunities for kids like you to do this. Some activities may seem small, but they make other people happy.

One activity you can do is to make greeting cards for people in a retirement home. You can brighten their day with a cheerful card. You can also visit them and read your card to them. You can read your favorite book to them, or play a card game.

Another group of people you can help is children in hospitals. You can visit a hospital and play board games with them. You might want to read picture books to the younger children, or give them some of your toys.

There are many things you can do to make someone’s day brighter. You don’t need money or a lot of skills. You can make a big difference in a person’s life just by being willing to spend some of your time.

Fill each blank in the following sentences with ONE word from the text.

You can bring happiness to other people by doing (22) __________________ things.

Some activities you can do are making greeting cards, reading your favorite books or playing games with old people in retirement homes or kids in (23) _______________

One thing you need to help other people is your (24) ______________, not your money or skills.

Question 25. The following sentence has ONE word that is not correct. The correct word has the same pronunciation as the wrong one. Write the correct word in the box.

The children are collecting would for the campfire.

Question 26. Write your answer to the following question in about 30-50 words.

Your primary school years are over. What was your happiest day at primary school?.

Tải đề thi vào lớp 6 môn tiếng Anh – Đề số 2:

Đáp án đề thi vào lớp 6 môn tiếng anh – Đề số 2

Questions 1-13. Circle the letter A, B, C, or D to best complete the following sentences.

1. B 2. D 3. A 4. B 5. B 6. D 7. A
8. C 9. A 10. C 11. A 12. D 13. B

Questions 14-15. Circle the letter A, B, C, or D to best complete the following exchanges.

14. A 15. B

Questions 16-17. Look at the advertisements and circle the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each question.

16. C 17. D

Question 18. Read the message and circle the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer.

Đáp án: C

Questions 19-21. Read the text and circle the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each question.

19. D 20. C 21. A

Questions 22-24. Read the following text.

22. many

23. hospitals

24. time

Question 25. The following sentence has ONE word that is not correct. The correct word has the same pronunciation as the wrong one. Write the correct word in the box.

Question 26. Write your answer to the following question in about 30-50 words.

Your primary school years are over. What was your happiest day at primary school? 

Hướng dẫn trình bày:

  • Bài viết được trình bày dưới dạng đoạn văn có độ dài khoảng 30 – 50 từ (khoảng từ 3 – 6 câu). Đoạn văn phải đầy đủ mở đoạn và kết đoạn, sử dụng các từ nối để chuyển ý.
  • Tránh những lỗi về ngữ pháp, cách dùng từ, từ vựng.
  • Không mắc lỗi ngữ pháp, lỗi chính tả; trình bày mạch lạc, rõ ràng, sạch sẽ.

Hướng dẫn cách viết:

Mở đoạn: Dùng cấu trúc so sánh hơn để giới thiệu: My happiest day at primary school was ……

Thân đoạn: Học sinh có thể triển khai theo các ý sau:

  • Tại sao hôm đó là ngày vui nhất?
  • Kể lại một số việc diễn ra ngày hôm đó

Kết đoạn: Học sinh đưa ra cảm nghĩ.

Bài viết tham khảo:

My happiest day at primary school was my first day of school because I began to be a student. My mother and I went to school to meet my teacher and classmates. I felt nervous at first but I am very happy at the end of the day.

III. Đề thi vào lớp 6 môn tiếng anh – Đề số 3

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

1. A. coughs B. cooks C. buys D. sits
2. A. favorite B. children C. surprise D. finger

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the rest in the position of the main stress.

3. A. peaceful B. country C. stomach D. design
4. A. happen B. answer C. visit D. enjoy

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

5. Switzerland is a very _______________ country.

A. beauty B. beautify C. beautiful D. beautifully

6. _______________ bows of rice do you eat every day?

A. How often B. How much C. How many D. How long

7. Mary shouldn’t ride too fast because she may _______________ her bike.

A. fall off B. look after C. get up D. take care of

8. They go to the bakery to buy three _______________ bread twice a week.

A. cans of B. loaves of C. bars of D. glasses of

9. The earth _______________ around the sun once every 365 days.

A. circles B. is circling C. circling D. is going to circle

10. The exam was much _______________ than we expected.

A. more difficult B. most difficult C. difficulter D. difficult

11. Jame didn’t understand the lesson, _______________ he couldn’t do the homework.

A. because B. but C. so D. although

12. I called Roger at 8:00 pm last night, but he _______________ at home.

A. didn’t be B. were C. wasn’t D. weren’t

13. There’s a good  film _______________ the cinema in Lang Ha street.

A. at B. on C. in D. by

14. We’re free all day. Come to see us _______________ time you like.

A. a B. any C. much D. by

15. Please give me that _______________ bucket.

A. plastic new green B. new green plastic
C. new plastic green D. green new plastic

16. He likes _______________ carefully about things before making a decision.

A. think B. to thinking C. to think D. thinks

Circle the letter A, B, C or D to indicate the word that is CLOSEST in meaning to the underlined part in the sentence.

17. The final test for the class will be two weeks from today.

A. late B. ancient C. first D. last

18. I keep my book on this reader,…

A. bring B. store C. show D. train

Circle the letter A, B, C or D to indicate the word that is OPPOSITE in meaning to the underlined part in the sentence.

19. At the end of the day, we felt tired.

A. sleepy B. relaxed C. terrible D. famous

20. Peter drove fast to work because he got up late this morning.

A. busily B. early C. slowly D. quickly

Mark the letter A, B, C or D to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

21. Layla: Would you like to go camping this weekend? – “_______________”

A. Yes, I should. B. Yes, I do. C. Yes, please. D. Yes, I ‘d love.

22. Steven: “What does your best friend look like?”
– Daniel: “_______________”

A. He likes fishing. B. He’d like a head of cabbage.
C. He has dark skin and blue eyes. D. He is talkative and funny.

Rewrite the following sentences without changing the meaning, using the given words.

23. No ocean in the world is deeper than the Pacific ocean.

The pacific ocean ________________________________

24. This house is too expensive for my parents to buy.

My parents _____________________________________

25. Jennie doesn’t like doing yoga. (interested)

Jennie _________________________________________

26. Linda used to go to school on foot when she was young. (foot) 

Linda __________________________________________

Tải đề thi vào lớp 6 môn tiếng Anh – Đề số 3:

Đáp án đề thi vào lớp 6 môn tiếng anh – Đề số 3

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

1. C 2. C

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the rest in the position of the main stress.

3. D 4. D

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

5. C 6. C 7. A 8. B 9. A 10. A
11. C 12. C 13. A 14. B 15. B 16. C

Circle the letter A, B, C or D to indicate the word that is CLOSEST in meaning to the underlined part in the sentence.

17. D 18. B

Circle the letter A, B, C or D to indicate the word that is OPPOSITE in meaning to the underlined part in the sentence.

19. C 20. C

Mark the letter A, B, C or D to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

21. D 22. C

Rewrite the following sentences without changing the meaning, using the given words.

23. Câu so sánh nhất: S + be + the + adj … 

      The Pacific Ocean is the deepest ocean in the world. (Thái Bình Dương là đại dương sâu nhất thế giới.)

24. don’t / doesn’t have enough + … + to V: không đủ … để làm gì

      My parents don’t have enough money to buy this house. (Bố mẹ tôi không có đủ tiền để mua nhà.)

25. interested in + Ving: yêu thích làm gì

       Jennie isn’t interested in doing yoga. (Jennie không yêu thích tập yoga.)

26. go to … on foot = walk to … : đi bộ đến …

Linda used to walk to school when she was young. (Linda đã từng đi bộ tới trường khi cô ấy còn nhỏ tuổi.)

IV. Một số đề thi vào lớp 6 môn tiếng Anh chọn lọc được tải nhiều nhất

1. Đề thi vào lớp 6 môn Tiếng Anh – Trường chuyên ngữ (UMS)

Tải Đề thi vào lớp 6 môn Tiếng Anh – Trường chuyên ngữ (UMS):

2. Đề thi vào lớp 6 môn Tiếng Anh – Trường Lương Thế Vinh

TảiĐề thi vào lớp 6 môn Tiếng Anh – Trường Lương Thế Vinh:

3. Đề thi vào lớp 6 môn Tiếng Anh – Trường Marie Curie

Tải Đề thi vào lớp 6 môn Tiếng Anh – Trường Marie Curie:

4 Đề thi vào lớp 6 môn Tiếng Anh – Trường Archimedes

Tải Đề thi vào lớp 6 môn Tiếng Anh – Trường Archimedes:

5. Đề thi vào lớp 6 môn tiếng Anh – Trường Chuyên Amsterdam

Tải Đề thi vào lớp 6 môn tiếng Anh – Trường Chuyên Amsterdam:

6. Đề thi vào lớp 6 môn tiếng Anh – Trường Cầu Giấy

Tải Đề thi vào lớp 6 môn tiếng Anh – Trường Cầu Giấy:

7. Đề thi vào lớp 6 môn tiếng Anh – Trường Nguyễn Tất Thành

Tải Đề thi vào lớp 6 môn tiếng Anh – Trường Nguyễn Tất Thành:

Nguồn tham khảo:

Vậy là chúng ta đã cùng nhau khám phá qua 15+ đề thi vào lớp 6 môn tiếng anh. Mong rằng bộ đề thi này sẽ là nguồn tài nguyên hữu ích giúp các bạn học sinh tự tin hơn trong kì thi sắp tới. Hãy nhớ, mục tiêu cuối cùng không chỉ là đạt điểm cao trong kì thi, mà quan trọng hơn, đó là việc bạn hiểu rõ và nắm vững kiến thức, phát triển kỹ năng tiếng Anh của mình. Đừng quên truy cập vào trang để cập nhật thêm những bộ đề thi khác. Hoặc các tin tức về, phòng trọ, bất động sản…

Xem thêm:

 

,

区块链百家乐www.ad6868.vip)实时更新最新最有效的区块链百家乐登录网址、区块链百家乐备用网址、区块链百家乐最新网址、区块链百家乐手机网址、区块链百家乐管理网址、区块链百家乐会员网址。提供区块链百家乐APP下载,区块链百家乐APP包含区块链百家乐代理登录线路、区块链百家乐会员登录线路、区块链百家乐信用网开户、区块链百家乐现金网开户、区块链百家乐会员注册、区块链百家乐线上投注等业务。

上一篇:新2足球信用平台出租 (www.ad6868.vip):Điều gì khiến Apple là hãng điện thoại lớn duy nhất không có màn hình gập

下一篇:天九vs牌九 (www.ad6868.vip):10+ Đề thi tuyển sinh lớp 10 môn toán Cao Bằng 2023 (kèm đáp án)

网友评论